×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Поліція назвала напад із зеленкою на житомирського блогера дрібним хуліганством

  Попередньо Нацполіція Житомирщини кваліфікувала інцидент з облиттям Василя Муравицького зеленкою як адміністративне правопорушення. До єдиного реєстру досудових розслідувань інцидент внесли за статтею 173 КУпАП «дрібне хуліганство».

  Про це повідомляє Громадському радіо речниця Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко. Згідно цієї статті, порушникам може загрожувати штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або  громадські чи виправні роботи чи адмінарешт до 15 діб. Сам Муравицький у коментарі Громадському радіо зазначив, що не пройшов обслідування нанесених йому травм. «Вчора нам відмовили в обслідуванні, бо в них вже закінчився робочий день.

  А проходити  огляд можна  тільки в судово-медичній лабораторії, тому що довідки с лікарні не беруться до уваги судом. Така практика. Сьогодні я цього зробити не можу, бо порушу заборону виходити з дому, — говорить Василь Муравицький Як зазначив Муравицький, вони з адвокатами мають намір добиватися від поліції розслідування іциденту. Нагадаємо, учора під час виходу Муравицького з судового засідання, де він був присутній у якості обвинуваченого, невідомі облили його зеленкою. За словами постраждалого, один із нападників був у футболці праворадикальної організації С14.

Джерело: hromadskeradio.org

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 10/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework