Житомиряни "зважать" свою незалежність

   24 серпня 2018 року Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» Житомирщини  проведе акцію, приурочену до ДняНезалежності України.

   Метою акції буде нагадати громадянам про цінність незалежності та активної участі в побудові своєї громади та країни в цілому.

  А також дізнатися, що для житомирян означає вільна країна? Що вони готові покласти на шальку терезів, якщо на вагах незалежність України? Яка цінність символізує для кожного вільну незалежну державу?

   ДАТА: 24серпня.

   ЧАС: 11.00-12.00 година.

   МІСЦЕ: вул. Михайлівська 2, біля входу в приміщення Житомирської міської ради.

   Організатори запрошують всіх охочих долучитися до акції та висловити свою думку щодо цінності, яка означає особисто для нього незалежність України.

   Примітка:

   Такі акції відбудуться у 26 містах по всіх куточках України.

   За детальнішою інформацією звертайтесь до Комунікаційного  координатора проектів ВІ "Активна Громада" у Житомирі –Володимира Прошуті, за № тел. (093)-161-13-92, (095)-622-22-77.

   Акція відбудеться у межах проекту «Активна Громада: право вибору», що реалізовується за підтримки Національного Демократичного Інституту та за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Последнее изменение Понедельник, 20/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework