Горе-бізнесмен з Житомирщини став героєм “Хата на тата”

  Віталій Бабушко з Житомирщини став учасником програми «Хата на тата» телеканалу СТБ. У місті Чуднів чоловік - відомий спекулянт.

 

  "Я - головне диво цього міста, тому що я вмію робити бабки з повітря!" - з гордістю говорить він.

   Віталій може перепродати будь-що! Наприклад, щоранку він продає... безкоштовні газети. Незважаючи на таку суперздатність, усю родину все одно утримує його дружина Інна. Віталій витрачає отримані гроші на своє захоплення - колекцію садових скульптур. Виховання трьох дітей та догляд за величезним господарством також звалилися на тендітні плечі дружини.

Семья Бабушко

 Але цього понеділка станеться диво! Улюблена ведуча дружини героя Надія Матвєєва особисто приїде додому до сім’ї Бабушко, щоб позбавити маму від виснажливої ​​домашньої роботи і відвезти на відпочинок, а Віталій залишиться сам на сам із дітьми та побутовими проблемами.

  День за графіком мами відкриє чоловікові очі. На нього чекає захоплююча подорож на обори та величезний обсяг брудної роботи, до якої він не звик. До того ж, йому доведеться прожити день не тільки за графіком дружини, але і на її зарплату!

Надя Матвеева Хата на тата

  Чи витримає Віталій Бабушко всі випробування "Хата на тата", дізнайтеся вже сьогодні, 3 вересня, о 20:00 на телеканалі СТБ!

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework