×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З початку року на Житомирщині у пожежах загинуло 79 чоловік

За минулий тиждень на території області виникло 46 пожеж. Під час їх гасіння виявлено 3 загиблі особи, 1 людину травмовано та 2 – врятовано.

Загалом з початку року на території Житомирської області виникло 2370 загорянь, внаслідок яких загинуло 79 осіб.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

З настанням холодів до служби порятунку «101», як правило, надходить значно більше повідомлень про пожежі в житловому секторі, які для декого стають трагічними. Причинами займань у цей період зазвичай стають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації систем опалення та електроустановок, а також необережне поводження з вогнем, зокрема, паління у стані алкогольного сп’яніння.

Шукаючи способи для обігріву помешкання, ми часто проявляємо недбалість при дотриманні правил протипожежної безпеки. Внаслідок чого люди позбавляються і майна, а інколи, і життя.

Лише за останній тиждень жертвами вогняної стихії стали 3 людини, серед яких і однорічний хлопчик. Це перша загибель дитини на пожежі цього року.

Трагедія сталася у с. Новий Завод Червоноармійського району. Трирічний хлопчик, за дорученням батька, наглядав за своїм молодшим братом – 2013 року народження. Батько займався своїми справами в літній кухні, коли почув як трирічний син кличе його на допомогу. Вибігши на вулицю, він побачив, що їх житло горить. Він намагався врятувати сина, але із-за полум’я в будинку він не зміг потрапити всередину. Прибувши, надзвичайники під час проведення розвідки на ліжку однієї з кімнат оселі виявили бездиханне тіло хлопчика.

Ще два життя вогонь відібрав у с. Іванків Андрушівського району, де згорів 57-річний господар помешкання та в с. Кремно – Лугинського, в якому на пожежі загинув 43-річний селянин.

n0112141802

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework