×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Житомирі відбудуться перші інклюзивні олімпійські ігри «Крок до успіху», участь в якому візьмуть діти з особливими потребами

  11 вересня  2018 року в ЗОШ № 17  о 15.00 відбудуться перші інклюзивні олімпійські ігри «Крок до успіху», де братимуть участь діти – учні школи, діти з особливими потребами – члени дитячої громадської організації «Все робимо самі» та їх батьки.

  Організаторами інклюзивних олімпійських ігор виступили: ЗОШ №17, «Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Житомирська єпархія Української Православної Церкви в особі Митрополита Житомирського і Новоград – Волинського, Високопреосвященішого Никодима.

  Захід проходить за підтримки: ТОВ «Полісся продукт» та Житомирського регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України.

   Мета акції: дати можливість дітям з особливими потребами соціалізуватись у суспільстві через участь у спортивних змаганнях; показати дітям та батькам яскравий світ спортивного життя; допомогти дітям з особливими потребами подолати страх і виховати в них силу волі.

   В програмі заходу: вітальне слово від організаторів, рухливі спортивні змагання для дітей та батьків, фото зона з ляльками – велетнями, концерт за участю учнів школи №17.

   По завершенню спортивного заходу всі діти отримають подарунки від партнерів, а семирічна Софія Виховська, яка має діагноз – ДЦП і навчається за інклюзивною програмою, отримає від Митрополита Житомирського і Новоград – Волинського, Високопреосвященішого Никодима в подарунок – електричну бігову доріжку для домашньої реабілітації.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 10/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework