"Під носом" у поліції в Новограді-Волинському працює нелегальний гральний заклад

  Обурення в більшості мешканців Новограда-Волинського викликають гральні заклади, які з'являються в нашому місті "як гриби після дощу".

 

  До редакції сайту Новограда-Волинського  звернувся один небайдужий житель міста з проханням перевірити законність їх функціонування, - розповідає 04141.com.ua.

  Не секрет, що в своїй більшості подібні заклади діють на партнерських угодах з Національною лотереєю і на офіційному сайті компанії зазначені пункти продажу Держлотерей. Згідно з відкритими даними в місті Новограді-Волинському офіційно діють заклади розміщенні за наступними адресами:

  Космолот: вул. Герцена, 8; вул. Глухова, 15; вул. Житомирська, 50/12; вул. Шевченка, 7

  Золотий кубок: вул. Житомирська 110; вул. Шевченка 10; вул. Шевченка 54

  Фаворит: вул. Пушкіна, 3

  Лото платинум: вул. Шевченка, 46

  Фортуна лайф: вул. Житомирська 110, вул. Шевченка 10, вул. Шевченка 54

  Один з гральних закладів розташований в самому центрі міста Новограда-Волинського по вулиці Соборності, 2 відсутній у вказаному реєстрі. Тобто працює незаконно.

  На збір, аналіз інформації та фотографування (на час фотографуфання заклад діяв) для вказаної публікації одна людина витратила одну годину часу. Запитання до начальника Новограда-Волинського відділу поліції Юрія Кононенка. Скільки годин, днів, тижнів, місяців, років потрібно Вашим підопічним для виявлення, документування та закриття незаконного грального закладу? І чому цього не зроблено досі? Чи й у цьому випадку працівники забудуть зареєструвати кримінальне правопорушення?", - йдеться у повідомлені.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework