×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Президент України присвоїв житомирянину почесне звання "Заслужений будівельник України"

Президент України Петро Порошенко 1 грудня 2014 року підписав Указ № 900/2014 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди 23-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року".

Глава держави постановив присвоїти почесне звання "Заслужений будівельник України" нашому землякові - ОЛЕКСЮКУ Петру Михтодійовичу - директорові підприємства "Моноліт", - про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
ДОВІДКОВО: Петро Олексюк здобув освіту інженера-будівельника в Одеському інженерно-будівельному інституті. Працює на посаді директора приватного підприємства "Моноліт" із 2004 року. За цей час на підприємстві було створено понад 100 робочих місць. Щороку здаються в експлуатацію новозбудовані об'єкти.
За десять років ПП "Моноліт" вдалося побудувати чотири школи в Баранівському, Любарському та Романівському районах. Окрім цього збудовано та введено в експлуатацію щебеневі заводи в с. Райки Бердичівського району та смт Миропіль Романівського району, інфекційне та реанімаційне відділення Романівської центральної районної лікарні, об'єкти зберігання та переробки зерна в Любарському, Чуднівському, Брусилівського районах та в с. Галущинці Підволочиського району на Тернопільщині, збудовано цех по переробці пегматиту в Червоноармійському районі, автозаправки в Романівському та Чуднівському районах, а також було проведено капітальні ремонти в медичних, культурних та дошкільних навчальних закладах Бранівського, Любарського та Романівського районів.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework