"Житомиртеплокомуненерго" має намір підвищити тарифи

  Про це комунальне підприємство "Житомиртеплокомуненерго" повідомляє на сайті Житомирської міської ради. Вартість теплової енергії збільшиться на 12,3%.

   "Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради доводить до відома споживачів інформацію про намір змінити тариф на теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для населення.

Метою перегляду тарифів, які введено в дію з 01.11.2017р. рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради №954 від 11.10.2017р. є приведення їх до економічно обгрунтованого рівня у зв’язку з ростом цін та тарифів на електроенергію, матеріали, хім.реагенти, ПММ, ростом вимог до мінімальних гарантій з оплати праці, зміною ставок податків та зборів, підвищенням вартості послуг сторонніх організацій, зниженням обсягів реалізації. Все це у значній мірі вплинуло на ріст собівартості одиниці послуги, та призвело до збиткової діяльності.
  На сьогодні діючі тарифи на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води не відшкодовують фактичних витрат на їх виробництво", - йдеться у оголошенні.

 

Последнее изменение Четверг, 20/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework