×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Весільна фотосесія як єдиний спосіб для звичайних житомирян потрапити на територію Ботанічного саду. ФОТО

  Неймовірними пейзажами нашого Ботанічного саду, не так вже і легко помилуватися в теперішній час.

  Хоча Ботанічний сад завжди був закритий для вільного відвідування, але за невеличку плату і відповідний час, на територію можна було потрапити.

  Кілька днів тому, журналіст редакції ДКСновини став свідком ситуації, коли охочим не дозволили пройти на територію, в той час, коли весільний кортеж за 400 грн, без перешкод пройшли на фотосесію.

  Ми спробували розібратися в ситуації, і надіслали керівництву університету запит, щоб дізнатися скільки дійсно коштує вхід на територію та яким чином пускають відвідувачів зараз.

  Проректор з наукової роботи та інноваційного розвитку Л. Д. Романчук зазначає, що з квітня 2018 року по даний час Ботанічний сад знаходиться на реконструкції і з огляду на підвищену небезпеку для життя та здоров'я відвідування були обмежені, за винятком екскурсій, що проводилися у навчальних та наукових цілях у супроводі мінімум 3 осіб.

ok 28.09.1003jpg

ok 28.09.16326jpg

  Керівництво університету або навіть не підозрює в існування такого виду заробітку, або по документах весільні фотосесії проходять, як наукові екскурсії.

  А от ціна за такі екскурсії, якраз і є 400 грн.

  "Плата встановлена у розмірі 400 гривень за відвідування Ботанічного саду групою осіб у супроводі представника Ботанічного саду або фахівців відповідних кафедр університету.." - пояснюють в офіційній відповіді керівництво університету.

  "За даний час було здійснено 14 таких відвідувань групами до 20 осіб загальною вартістю 5500 грн, з яких 13 повновартісна, та 1 зі знижкою для пільгових категорій. Отримані кошти використовуються для здійснення заходів щодо охорони відповідних територій та об’єктів природно-заповідного фонду."- йдеться в повідомленні.

  Дещо мало відвідувань з квітня місяця, враховуючи, що весілля в Житомирі проводяться на кожних вихідних і це був не перший весільний кортеж, який захотів зробити фотосесію на мальовничій території відреставрованого Ботанічного саду.

  Цікаво скільки незадекларованих таких науково-весільних фотосесій пройшло на території Ботанічного саду.

 

ok 28.09.300jpg

ok 28.09.j550pg

  Читайте також: Як виглядає житомирський Ботанічний сад після реконструкції. ФОТО

Оксана Ганська

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 28/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework