×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Луганщина отримала чергову гуманітарну допомогу із Житомирщини

Нещодавно на Луганщину (м. Кремінна) надійшла чергова партія гуманітарної допомоги, яку Житомирщина відправила 28 листопада.

Її розподілили між переселенцями із зони АТО та жителями Попаснянського району.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

n 0312141844

Перед цим з важливою місією та 37-тонною вантажівкою продуктів харчування і найнеобхідніших речей голова облдержадміністрації Сергій Машковський особисто відвідав Луганську область. Посадовець не лише передав допомогу, а й оглянув пошкоджені в наслідок бойових дій об’єкти та запевнив керівництво області та жителів, що Житомирщина допоможе будівельними матеріалами у відбудові дитячо-юнацької спортивної школи у місті Попасна, а основну увагу буде приділено реконструкції місцевого дитсадка №6. Нагадаємо, що депутати обласної ради проголосували за виділення 300 тис. грн на ці потреби.

Керівник області Сергій Машковський інформував, що крім гуманітарної допомоги та відновлення соціальних об’єктів, Житомирщина відправить у неспокійний регіон будівельні матеріали та реанімобіль, що полегшить мирним жителям життя.

До допомоги постраждалим в зоні АТО громадянам долучилися і школярі Житомирщини. В рамках благодійної акції «П’ять картоплин» діти зібрали 71 тонну продуктів харчування, які доставили у міста Рубіжне та Сєвєродонецьк Луганської області.

n 0312141844 1

За дорученням Президента України та на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України розпочалася робота з надання постраждалим регіонам конкретної допомоги від кожної з областей, спрямованої на відновлення інфраструктурних об'єктів і доставки гуманітарних вантажів. Як наголосив Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко, проведення такої роботи на Луганщині є пілотним проектом. У перспективі – подальше відновлення всієї інфраструктури звільнених територій та всієї області, а також реалізація такої ініціативи у Донецькі області.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський постійно наголошує на тому, що допомагаючи жителям Сходу України та переселенцям, які прибувають на Житомирщину із зони АТО, ми доводимо, що Україна – єдина держава. Посадовець переконаний, що Донеччина і Луганщина – невід’ємна частина нашої Батьківщини, а всі жителі Житомирщини – це небайдужі, щирі і добрі люди.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework