×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

1052 учасників АТО написали заяви на виділення земельних ділянок учасникам

В облдержадміністрації 4 грудня відбулася нарада з питань виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції, що проживають на території Житомирщини.

Участь в заході взяли голова облдержадміністрації Сергій Машковський, заступник голови обласної ради Руслан Годований, в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк, представники профільних відомств та служб, військовослужбовці та громадські активісти. Сергій Машковський наголосив, що основна мета зібрання полягає в тому, аби скоординувати зусилля, щоб військовослужбовці чітко знали механізм та процедуру виділення земельних ділянок та розповіли представникам влади про проблеми, з якими вони найчастіше зустрічаються на цьому шляху.

n 0512141878

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації, наразі в області вже визначено 43 земельні масиви загальною площею 459 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які належать до земель запасу. До управління Держземагентства, міських, сільських, селищних рад надійшло 1052 заяви, з яких розглянуто 382. Так до управління Держземагентства в області спрямовано 352, а по 316 вже надані дозволи по складанню проекту землеустрою. За словами посадовця, зараз розглядається можливість виділення земельних ділянок, прилеглих до сіл Глибочиця, Сінгури, Буки та Іванівка Житомирського району. Найбільше звернень надходить від жителів обласного центру та Житомирського району. Володимир Михалець повідомив, що максимальний розгляд кожного звернення становить сім днів.

Голова облдержадміністрації наголосив на тому, що першочергову увагу під час виділення земельних ділянок варто звернути на родини загиблих військовослужбовців та поранених бійців. Керівник області дав доручення в.о. начальника Головного управління Держземагентства в області провести зустріч з особовим складом 13-го батальйону 95-ї Житомирської окремої механізованої бригади і чітко пояснити процедуру отримання земельних ділянок. Володимир Михалець запевнив, що готовий співпрацювати з ініціативної групою від учасників АТО та допомагати у вирішенні їх питань.

n 0512141878 1

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк звернула увагу на те, що 5 грудня на сесії міської ради планують виділити 4 земельні ділянки родинам загиблих учасників АТО (по вул. Червоноармійській в обласному центрі) та 45 пораненим (у районі вулиць Денишівської та Кармелюка).

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework