Житомирські освітяни: «Краще б нам цього утеплення не робили»

  23 жовтня, під час спільного засідання депутатських комісій з питань бюджету та гуманітарних питань, депутати заслухали інформацію про хід виконання утеплення у всіх навчальних закладах Житомира, в тому числі роботи на яких виконуються за рахунок НЕФКО та SECO.

   Про це повідомляє «Інсайдер Житомира»

«Депутатам було представлено перелік недоліків по об’єктам утеплення, а також  була надана можливість поспілкуватися з керівниками навчальних та дошкільних закладів, з підрядниками та представниками технічного нагляду.

  Фото з мережі інтернет

  Найбільше зауважень виявилося по об’єктам,  де роботи виконує ПРБФ Комунальник та ТОВ "Поліська логістична компанія". Частину недоліків вони пообіцяли усунути, з частиною так і не погодилися. Зокрема це стосується тих зауважень, які, як зазначають підрядники, не були передбачені проектами.

  З ними категорично не погоджувалися освітяни і під час чергової словесної перепалки зазначили, що "краще б нам цього утеплення не робили".

  У підсумку, депутати дали рекомендацію управлінню освіти та УКБ звузити перелік зауважень до тих, які стосуються безпосередньо роботи підрядника, написати скарги на технічний нагляд, який підписував акти та не помітив неякісну роботу, і дали два тижні підрядникам на усунення визначених недоліків», — йдеться в повідомленні.

kd24101812 2

kd24101812 2

kd24101812 2

kd24101812 2

 

Джерело: «Інсайдер Житомира»

 

Последнее изменение Среда, 24/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework