×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі розповідали про ефективну імунізацію

2-4 грудня  у м. Житомирі відбувся тренінг «Ефективне консультування з питань імунізації», який проходив у рамках пілотного проекту щодо розвитку репродуктивного здоров’я матері і дитини.

Цільова аудиторія тренінгу: лікарі-педіатри, лікарі загальної практики-сімейної медицини, фельдшери, медичні сестри Житомирського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Попільнянського районів та м.Новограда-Волинського. Тренінг проходив під головуванням директора тренінгу Людмили Головень та за участі проректора з практичної роботи Житомирського інституту медсестринства Павла Яворського, а також фахівців з Івано-Франківської області - Наталії Середюк і Марії Буртик, - повідомляє прес-центр ДОЗ.

n 0512141886

Захід проводився Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, Представництвом Дитячого Фонду ООН  (UNISEF)  в Україні та за сприяння Житомирської обласної державної адміністрації.

До проведення тренінгу було залучено 9 тренерів, які, за словами обласного позаштатного спеціаліста за спеціальності «Педіатрія» Тетяни Шевченко, ознайомили медичних працівників області з основами комунікацій у поєднанні із новими знаннями та організацією вакцинопрофілактики.

Зокрема, увагу акцентовано на зменшенні серед населення необґрунтованих протипоказань щодо проведення профілактичних щеплень.

n 0512141886 1

Учасники тренінгу були задіяні до рольових вправ щодо ефективності консультування батьків у рамках імунізації дітей, зокрема у випадку порушення календаря щеплень.

За результатами проведення тренінгу його учасники одержали відповідні сертифікати.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework