×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Завдяки воїнам-інтернаціоналістам в госпіталі для учасників бойових дій відремонтовано сім палат

В обласному госпіталі для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни на тижні відбулась значна для лікувального закладу подія – у одному з відділень з’явилась палата з сучасними меблями та ремонтом.

Це вже сьома палата, яку власним коштом, за рахунок благодійних внесків ремонтує обласна спілка воїнів-інтернаціоналістів, учасників бойових дій на території Афганістану.

n 0512141893 2

Житомирська обласна спілка ветеранів Афганістану, до складу якої входить 25 районних організацій, на своєму зібранні прийняла рішення за допомогою внесків та коштів меценатів допомогти з ремонтом палат в обласному госпіталі для ветеранів та учасників бойових дій, розташованому в Бердичеві. Тим більше, що закладом керує їхній товариш, Павло Юрійович Журбенко, що має численні нагороди за мужність та відвагу проявлені у бою та характеризується людьми, як дисциплінована, порядна людина, яка на совість виконує свою роботу, - повідомляє РіоБердичів.

n 0512141893

За словами головного лікаря обласного госпіталю для ветеранів, Павла Журбенка, нині у закладі проходять реабілітацію 15 учасників АТО, а протягом року лікування можуть пройти близько 600 чоловік. «Завдяки спілці афганців відремонтовано по дві палати у відділені кардіології та неврології, і по одній у хірургії, терапії та гастроентерології. На жаль, контингент закладу молодшає – зменшується кількість ветеранів ВВв і навпаки зростає чисельність воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО», - констатує Павло Журбенко.

n 0512141893 1

Під час відвідин афганцями госпіталю гості високо оцінили роботу всього персоналу закладу та його керівника, відзначивши грамотою та пам’ятною медаллю «25 років виведення військ з Афганістану» завідуючу неврологічним відділенням Тетяну Миколайчук, за внесок у соціально медичну реабілітацію учасників бойових дій та інвалідів війни. Також, значну для всіх воїнів-інтернаціоналістів нагороду отримав і Павло Журбенко, який отримуючи медаль, підкреслив, що всім пацієнтам буде приділятись максимум уваги та турботи, і всі приємні слова, які він почув на адресу закладу, заслуга в першу чергу персоналу, які сумлінно виконують свою роботу.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Пятница, 05/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework