×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Попілянському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового

Житомирщина втратила своїх кращих синів у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України на сході країни. Аби увіковічнити подвиги та пам'ять про героїв нашого часу у районах встановлюють меморіальні дошки на честь загиблих земляків.

У селищі Попільня на будівлі гімназії відкрили пам’ятну дошку учаснику АТО молодшому сержанту Роману Щербатюку, який загинув поблизу міста Амвросіївка Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

n 0812141906

На урочистому заході були присутні батьки військового, родичі, друзі, однокласники, побратими, сусіди, вчителі та односельці. Пам'ять загиблого героя присутні вшанували хвилиною мовчання.

Народився і прожив своє недовге життя Роман Щербатюк у Попільні. Йому було лише 24 роки, він щойно здобув вищу освіту, тоді пішов до лав Збройних Сил України. Роман любив життя і спорт. Футбольна команда, в якій він був голкіпером, не раз перемагала саме завдяки його старанням.

Батькам Романа Щербатюка військовий командир частини, в якій служив їх син, вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня, яким героя було нагороджено посмертно (Указ Президента України № 873/2014 «Про відзначення державними нагородами України» від 14 листопада 2014 року).

Попільнянський селищний голова Віктор Ковальчук передав батькам копію рішення селищної ради про перейменування вулиці Суворова у Попільні на вулицю імені Романа Щербатюка.

Подвиги земляків назавжди залишаться в історії нашого краю та України, пам'ять про них ще довго болем відкликатиметься в серцях справжніх патріотів.

Слава героям!

n 0812141906 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework