×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині під час пожежі загинув чоловік

7 грудня о 17:59 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Попільня надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований в селі Криве.

До служби порятунку «101» зателефонувала сільська голова, якій повідомили сусіди господаря палаючої будівлі. Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, згодом односельчани розповіли, що побачивши дим, одразу ж кинулись на допомогу. В оселі вони побачили 76-річного господаря, який майже у непритомному стані сидів у кухні. Сусіди взяли його попідруки та швидко вивели на свіже повітря. Чоловік сказав, що в приміщенні ще є його син. Але через сильне задимлення селяни вже не змогли зайти в будинок.

По прибуттю бійцями ДСНС встановлено, що будинок вже був повністю охоплений вогнем. Для того, щоб потрапити в середину приміщення, рятувальникам довелось розібрати частину стіни. Провівши розвідку надзвичайники знайшли на підлозі однієї з кімнат тіло 51-річного сина господаря.

Зусиллями співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 19:15 та повністю ліквідовано о 22:45. Вогонь встиг знищити дах, перекриття та домашнє майно.

Наразі фахівцями встановлюється причина пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

n 0812141908

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework