×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі завершуються роботи із відновлення підпірної стіни біля житлового будинку

  Проблему щодо незадовільного технічного стану стіни вирішували спільно — і небайдужі мешканці будинку, і члени виконавчого комітету, і депутати міської ради, і працівники управління житлового господарства міської ради.

  Управлінням житлового господарства міської ради було включено дану адресу до переліку об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2018 рік, який було затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.04.2018 № 326.

  Депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури негайно відреагувала на звернення мешканців житлового будинку № 18 по вул. Троянівській щодо незадовільного технічного стану підпірної стіни біля будинку та, розглянувши на своєму засіданні питання щодо відновлення підпірної стіни, надала відповідні рекомендації управлінню житлового господарства.

  У вересні на черговій сесії Житомирської міської ради було прийнято рішення про виділення коштів у сумі 300 тисяч гривень на проведення ремонтних робіт. Було виготовлено відповідну проектно-кошторисну документацію, підрядною організацією оперативно були проведені роботи із розчищення прилеглої території та розпочато роботи. Нині відновлювальні роботи майже завершені.

  Мешканці житлового будинку № 18 висловили вдячність депутатам Житомирської міської ради та представникам управління житлового господарства, КП «ВЖРЕП № 5» за допомогу.

  «Ми, мешканці житлового будинку за № 18 по вул. Троянівській хочемо висловити подяку депутатам Житомирської міської ради Юзвинському Юрію Казимировичу, Колеснику Сергію Володимировичу, заступнику начальника управління житлового господарства Оніщенку Андрію Анатолійовичу, директору КП «ВЖРЕП № 5» ЖМР Кучику Андрію Васильовичу та особисто всім членам комісії за сприяння при ліквідації аварійної ситуації підпірної стіни та заміні внутрішньобудинкових інженерних мереж. У нашому будинку проживають в основному люди похилого віку та з вадами зору. Дуже дякуємо за чуйність», — йдеться у зверненні мешканців, яке підписали представники 15 квартир будинку.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

 

Последнее изменение Вторник, 06/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework