×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині у пожежі загинула людина

9 грудня о 02:00 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чуднів надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в смт Іванопіль.

До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка. Жінка прокинулася посеред ночі, почувши гучне тріскотіння шиферу. Визирнувши у вікно, вона побачила, що горить сусіднє житло, про що й сповістила надзвичайників.

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, по прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що полум’ям охоплений дах дерев’яного помешкання.Біля вхідних дверей на вулиці рятувальники виявили тіло чоловіка, яке сильно обгоріло. З’ясувалося, це був 60-річний син власниці оселі. Жінка проживає окремо від нього.

n 0912141923

Завдяки злагодженим діям надзвичайників о 02:30 пожежу було локалізовано, а о 05:00 – повністю ліквідовано. Внаслідок події вогнем знищено горище, перекриття та окремі речі домашнього вжитку. Однак вогнеборцям вдалося врятувати від знищення полум’ям господарські будівлі, що розташовані поблизу оселі.

Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

n 0912141923 1

n 0912141923 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework