×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Києві працівники Житомирської кондитерської фабрики вкотре вимагали звільнити Ярему і Бачуна. ВІДЕО

Сьогодні, 9 грудня, працівники Житомирської кондитерської фабрики вкотре привезли під будівлю Генеральної прокуратури в Києві сміттєві баки, шини та металеві бочки.

Вже кілька місяців житомиряни вимагають люстрації в рядах суддів та прокурорів, зокрема, звільнення Віталія Яреми та його заступника Олега Бачуна за хабарництво.

Про це повідомляє ZIK-Стрім.

Колектив підприємства пікетує Генпрокуратуру вже кілька місяців. Вимагати люстрації люди почали після того, як керівництво фабрики отримало від Олега Бачуна вимогу  кожного місяця сплачувати йому $30 тис. хабара. Миритись з корупцією фабрика не захотіла. Втім люди обурюються, що їх ігнорують – до столиці з вимогою звільнення з займаної посади та притягнення до кримінальної відповідальності Олега Бачуна працівники приїхали всьоме. Втім, жодного разу з Генпрокуратури до них ніхто не вийшов, а Бачун далі працює в прокуратурі.

«Жодного разу до нас ніхто не вийшов, не поспілкувався, не запитав, які в нас вимоги. Тому ми ще раз прийшли нагадати, про те, що ми є, ми не здамося і будемо приїжджати скільки буде потрібно. Ми з листом звернулись до президента, де виклали всі факти, його підписали близько тисячу працівників, але ніякої реакції ми не побачили, не організували навіть  службових розслідувань», – розповів голова ГО «Народний люстратор» Олександр Петренко.

Голова спостережної ради Житомирської кондитерської фабрики Ігор Бойко, запевняє має докази вимагання «данини»  – смс-листування з Бачуном. Він додав, що знайти докази корупційних дій Бачуна не складно – маєтки, в яких живе посадовець та його спосіб життя не відповідають заробітній платі, яку він отримує в прокуратурі.

За зволікання із звільненням Олега Бачуна працівники фабрики також вимагають звільнити його керівника та кума – генерального прокурора Віталя Ярему.

Працівники заявляють, що кондитерська фабрика в Житомирі – одне з небагатьох працюючих підприємств, яке забезпечує роботою та вчасно виплачує заробітну плату. Тож люди мають намір боронити фабрику і надалі вимагатимуть звільнення Олега Бачуна.

n 0912141933

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework