У Житомирі учні школи знайшли в каші хробака. ВІДЕО

  На великій перерві учні початкової школи №36 йдуть на обід. Без Галасу і шуму малеча сідає до столиків. Безоплатна порція – бутерброд із сиром та какао. Тут калькуляція у 8 гривень за бюджетні гроші. Ті, хто доплачує за страву – отримали картопляне пюре з котлетою і огірочком.

  Діти охоче розповідають про вподобані страви. Їжу переважно хвалять, - йдеться у сюжеті СК1.

  Працює в їдальні і буфет. Тут чималий перелік харчів, пропонують напої, фрукти і випічку.  Днями батьки скаржились на хробака, знайденого дітьми в гречаній каші. Мовляв, таку порцію запропонували 5-му класу. В їдальні школи такий факт підтверджують.

  «Вчитель показав, і ми її почали дивитися, що де. Нічого не знайшли в каструлі, але ми її викинули. В мішку нічого не було. Ми перевірили усього мішка, висипали на деко, передивилися, думали, може там щось є. Ніякої павутинки, нічого не знайшли – було все нормально» – каже приватний підприємець Лариса.

  Директор запевняє, що після випадку з комахою провели перевірку на кухні та в коморі. 

  За повноцінний обід в їдальні школярі платять 20 гривень. Учні початкової школи отримують сніданок або за бюджетні гроші, це так зване «безоплатне меню», або гарячий сніданок – з доплатою 8 гривень.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework