Малинчанці, котрій усім світом збирали кошти на порятунок, зробили операцію з пересадки кісткового мозку

   Про це повідомляє mn.zt.ua.

 

 Малинчанці Оксані Гергало, котрій усім світом збирали кошти на порятунок, днями зробили операцію з пересадки кісткового мозку. Донором став чоловік з Німеччини. Наразі молода жінка перебуває у білоруській клініці.

  «Підготовка до транс­плантації була надзвичайно тяжкою, — пише Оксана у соцмережі. — За чотири дні я прийняла близько 600 таблеток. Відчуття описувати не буду; Думала, більше не зможу ходити без сторонньої допомоги, боліла кожна клітиночка, навіть шкіра. Не вірила, що витримаю. Коли усе-таки звелася на ноги, щастю не було меж — я шарпала капцями біля ліжка, але стояла і посміхалася.

  Тепер попереду — довгий, тяжкий, наполегливий шлях реабілітації, щоб кістковий мозок добре «прижився». Триває він не один рік. Перший найтяжчий — це практично повна заборона перебування в соціумі, особливі вимоги до дієти і стерильності, підтримка організму спеціальними препаратами, постійний контроль і нагляд мінських лікарів. Але це можливість жити потім нормальним повноцінним життям.<br />

  Мої діти — мої крила, вони допомагають мені не впасти. Тож буду вигризати зубами асфальт для того, щоб жити, аби в моїх дітей була мама, а не янгол, і щоб обіймати їх руками, а не білосніжними крилами, — переконана ця мужня жінка.

  Також Оксана дякує усім, хто її підтримує. «Коли я повідомила про свою біду, ми об’єдналися в одну армію, родину, і всі разом дійшли до цього моменту! Тому все найкраще, що ви бачите в мені, живе завдяки вашій підтримці і нашим спільним зусиллям! Я, ніби плід добра і любові, подарованої вами!» — каже наша землячка.<br />

  І дає усім мудру пораду, до якої варто дослухатися: «Цінуйте життя! Цінуйте свої здорові «нудні» будні! Цінуйте людей поряд! Говоріть приємні речі одне одному!».

  На жаль, більшість з нас починає цінувати життя, лише тоді, коли трапляється біда…

Джерело: mn.zt.ua

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework