Двоє українських військовослужбовців-контрактників на Житомирщині намагались продати понад чотири кілограми вибухівки. ВІДЕО

  Упіймали солдатів-контрактників на гарячому: вони саме зустрілися із підставним покупцем, аби продати йому два з половиною кілограми пластиду й тротилові шашки, - йдеться у сюжеті ТСН.

 

 

  "Установлено, що 21.08.2018 близько 19:20 в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій, а саме контрольної закупки, вказані військовослужбовці  здійснили збут запалювальної трубки ЗТП-300 та пластичної вибухової речовини загальною масою 1 358, 2 грама, за грошові кошти у сумі 11 тисяч гривень. 15.11.2018, після повторного продажу вибухової речовини під контролем правоохоронних органів, а саме: пластичної вибухової речовини загальною масою 2 600 грамів, та 2 тротилових шашок вагою по 200 г. за грошові кошти у сумі 33 тисячі гривень, обох зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні прес-служби військової прокуратури Центрального регіону України.

  Зазначається, що обидва військових були із військової частини десантно-штурмових військ. Вибухові речовини та грошові кошти було вилучено. 

  "Наразі обом затриманим планується повідомлення про підозру, подача до суду клопотання про обрання запобіжного заходу та арешт майна", - підкреслили у прокуратурі. 

 

Последнее изменение Вторник, 20/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework