×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Фото командира 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади з’явиться на конвертах «Укрпошти»

Серію конвертів «Героям Слава!» розробила «Укрпошта» спільно з Міноборони та Національної гвардією до дня Збройних сил України.

Як повідомляють у прес-службі міністерства інфраструктури на перших чотирьох конвертах зображені генерал-майор Сергій Кульчицький, полковник Тарас Сенюк, підполковник Костянтин Могилко і старший лейтенант Євгеній Зеленський, - повідомляє Громадське.

Наймолодший – Євгеній Зеленський, загинув допомагаючи відійти чотирьом побратимам. Генерал-майор Сергій Кульчицький загинув разом з 11 військовими у збитому сепаратистами гелікоптері поблизу гори Карачун. Тарас Сенюк, командир 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади загинув під час нападу бойовиків на військову колону дорогою з Ізюма до Слов’янська. Костянтин Могилко, командир екіпажу транспортного літака АН-30Б, загинув, скеровуючи підбитий літак від житлових кварталів Слов’янська за межі міста.

Тираж кожного конверта складає 400 тисяч примірників.

n 1012141949

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework