Спецпризначивець: «Під час евакуації людей, до нашої роти прибився пес БТР, якого ми привезли в Житомир на бронетранспортері»

  На каналі «Поліція Житомирщини» з'явилося відео, у якому розповідається про спецпризначівця із Житомира Сергія.

  Відео, зауважимо, створено в межах проекту TomchukRakov_PRO. Пропонуємо переглянути це відео та ознайомитися з невеличким уривком інформації, поданої у сюжеті:  

  «Про мою поліцію. Спецпризначенець

  Мене звати Сергій. Я працівник роти поліції особливого призначення.

  Рік тому у селі Калинівка Вінницької області зірвалися склади. Там було сусіднє село Павлівка. Ми приїхали та патрулювали там, оскільки довелося евакуювати людей. Там до нас підбіг пес. Спершу ми взагалі не зрозуміли, що це за собака, чому вона прибігла до нас, а потім здогадалися, що пес лишився сам, злякався і просто підійшов, аби не лишатися самому. Так до нас прибилася собака. З нами вона поїхала до Житомира і так і лишається поряд по сьогоднішній день в нашому підрозділі. Везли ми її в БТР, тож кличка сама знайшла собаку. Тепер ми називаємо його БТРом.   

  Що стосується забезпечення, то воно нині значно інше — краще, аніж було раніше: як матеріально, так і технічно.

  Поза роботою люблю проводити час з родиною. Люблю спорт та займаюся ним, зокрема й люблю футбол. Також ходжу на риболовлю. Мені завжди приємно відпочивати з родиною, також займаюся з сином. Родина адекватно, лояльно ставиться до моєї роботи, підтримує мене завжди, чекає вдома».  

 

Последнее изменение Четверг, 29/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework