Очільник ЖТТУ запропонував вирішення транспортної проблеми в мікрорайоні Паперова фабрика

  Керівник КП "Трамвайно-тролейбусне управління" Житомирської міської ради Євгеній Демчик повідомив про готове рішення транспортної проблеми жителів мікрорайону Паперова фабрика. Про це він повідомив на своїй особистій сторінці у Фейсбук.

   "Мое предложение по решению проблемы транспортного сообщения микрорайона Бумажная фабрика с центром и Крошней", - повідомив він та додав копію листа на ім'я заступника міського голови Дмитра Ткачука та начальника управління транспорту та зв'язку Михайла Грищука.

  У листі запропоновано два варіанта. Перший - закрити нерентабельний автобусний маршрут №53с, зняти 2 автобуси з маршрутів №53 та №53а та надати комунальному підприємству право обслуговувати маршрут №4 "Силікатний комбінат - ТЦ "РИНГ".

  Другий - зменшити кількість транспортних засобів на автобусних маршрутах №53 та №53а по 1 одиниці, до маршруту №53с додати ці дві одиниці та внести зміни до маршруту, а саме "Силікатний комбінат - вул. І.Гонти - вул. В. Бердичівська - вул. Театральна - Площа Перемоги - Майдан Соборний - вул. В.Бердичівська - вул. І. Гонти - Силікатний комбінат", залишивши можливість для безкоштовної пересадки на маршрути №53 та №53а з терміном дії квитка не більше 30 хвилин.

  У листі також зазначено, що транспортне сполучення Крошні за рахунок зменшення одиниць техніки не зменшиться, а навпаки збільшиться за рахунок нового автобусного маршруту №4.

kd29111805 2

kd29111805 3

за матеріалами «Інсайдер Житомира».

 

Последнее изменение Четверг, 29/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework