Трагедія у Бердичеві: масштабна пожежа у п’ятиповерхівці забрала життя 44-річного військового. ВІДЕО

  У Бердичеві сталася масштабна пожежа: горіла п’ятиповерхівка, що на розі вулиць Шевченка та Героїв України. Подробиці всього, що сталося, у цьому матеріалі.

 

  Зі слів одного з імовірних очевидців, він саме проходив повз будинку, коли в одній з квартир на 5-му поверсі пролунало щось схоже на хлопок – такої сили, що повилітали вікна, передає trkvik.tv. Коли саме спалахнув вогонь, наразі невідомо – начебто, десь близько 6-ї ранку. Принаймні, на початку 7-ї на місці пожежі вже працювали вогнеборці. Відзначають, що коли прибули до будинку, частину даху вже охопило полум’я. Роботу рятувальникам добряче ускладнював той факт, що «начинка» даху та перекриття у п’ятиповерхівці дерев’яні – будь-якої миті вогонь міг розповзтися у будь-якому напрямку.

  Трагедія у Бердичеві: масштабна пожежа у п’ятиповерхівці забрала життя 44-річного військового

  На місце надзвичайної ситуації, окрім місцевих рятувальників, викликали пожежних із Житомира, там само працювали представники бердичівської МКАРС, «швидкої» та поліції. До будинку прибули міський голова Василь Мазур та начальник міськвідділу з НС та ЦЗН Віктор Рябушко.

  Щодо мешканців вищезгаданої квартири, то, за попередньою інформацією, її винаймав військовий-контрактник однієї з частин міста. Його сусід, теж військовий, розповів, що коли пожежні забезпечили доступ до помешкання, він взявся рятувати постраждалого: той зазнав численних опіків та знаходився у шоковому стані, тож дізнатися, що сталося у квартирі, було неможливо. Чоловіка (він – 1974 р. н.) доставили до реанімації Центральної міської лікарні. Як повідомили медики, від отриманих травм він помер.

  Що стало причиною пожежі, звідки взявся вогонь, з’ясовуватимуть фахівці. За попередньою інформацією, у виконавчому комітеті ще з 24 листопада почала працю робоча група з допомоги погорільцям.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш, trkvik.tv

 

 

Последнее изменение Четверг, 29/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework