У Житомирі відбулась благодійна акція "Ярмарок талантів" для 150 людей з особливими потребами. ФОТО

  Організатори акції: дитяча громадська організація "Все робимо самі", Житомирський технологічний коледж КНУБА, БО "Благодійний фонд "ЛАВ" та депутат Житомирської міської ради - Любов Цимбалюк.

    Акція пройшла за підтримки: депутатів Володимира та Людмили Кропивницьких, БФ "Відродження" Володимира Мунтяна", Людмили Янушевич, ТОВ "Полісся Продукт", ЖФ МБФ "Відкрите серце", та ін.

 

  Метою акції було , аби люди з інвалідністю змогли довести впершу чергу собі, що завдяки прояву талантів, вони можуть заробляти собі на необхідні речі.

  Під час акції, функціонувало 7 творчих станцій: вокал, хореографія, образотворче мистецтво, загадкова, спортивна, інтелектуальна, театральна. На кожній станції стояли волонтери - студенти Житомирського технологічного коледжу , які давали учасникам акції різні завдання. Учасники в свою чергу проявляючи свої таланти, отримували так звані гроші "Таланти" і по завершенню заходу обмінювали їх на продукти, засоби гігієни, ліки, іграшки, канцтовари, головні убори тощо.

  Мета була досягнена, люди, виходячи з зали випромінювали гордість за те, що вони власними талантами змогли заробити собі необхідні речі.

  Єдине, що я для себе взяв з проведення цього заходу, що людям з особливими потребами дуже важко відкритись людям і вони звикли себе жаліти і дуже бажають, аби їх також жаліли інші. Але ми, організатори не зупинимось і подібні акції будуть проходити частіше, аби доносити людям з інвалідністю, що просто так, нічого в цьому світі не буває, за все треба боротись .

  Я щиро вдячний всім партнерам та спонсорам, що цей захід відбувся і що ми подарували частинку свого серця людям, які потребують нашого милосердя.

kd05121809 2

kd05121809 3

kd05121809 4

kd05121809 5

kd05121809 6

kd05121809 7

Дитяча громадська організація "Все робимо самі"

Последнее изменение Среда, 05/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework