Житомиряни протестують проти будівництва нової багатоповерхівки, кажу її збираються зводити на плавуні. ВІДЕО

  У дворі багатоповерхівок на розі вулиць Шевченка та Великої Бердичівської хочуть зводити будинок на 12 поверхів. Так запевняють місцеві жителі, котрі від п’ятниці боронять прибудинкову територію. Будівельник уже встановили стовпчики для паркану.

  Аби залагодити конфлікт, місцеві викликали поліцію. Водночас, люди, котрі копають у дворі будинків, запевняють, що мають на дозволи на ділянку. Щоправда, надають лише копії документів. Запевняють, що дозвіл на землю мають з 2007-го, - йдеться у сюжеті sk1.tv.

  Мешканці прилеглих будинків звернулися до Житомирського міського голови. Люди готові протестувати, якщо влада не зреагує на їхні звернення.

  Також люди звернулися в департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, аби отримати роз’яснення, чому в їхньому дворі планують будівництво. Запевняють, що жодних документів від забудовника не бачили.

  Люди вважають, що їхні права порушили. Крім того, будувати тут просто небезпечно.

  «Дію даного дозволу готові призупиняти до вияснення всіх обставин. Просто на пряму порушення статті 92 Земельного кодексу. Видача архітектурної…. планування керується законодавством про регулювання містобудівної діяльності, в якій буде вказано червоні зони та визначено поміток прибудинкової території. Так як в нас під будинком йде плавун, на цій території тільки якийсь самогубець може будувати» – сказав мешканець будинку Максим Мелешко.

  Сам директор департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради ситуацію не прокоментував, пославшись на заклопотаність.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework