×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Французький професор ділилась досвідом з майбутніми менеджерами та економістами

12 грудня для студентів Житомирського державного університету імені Івана Франка Соціальна Академія «Caritas in Veritate» організувала тренінг на тему «Економіка та Менеджмент праці. Реляційні блага, премії та стимули».

Захід проводила викладач менеджменту Політехнічного університету міста Нант, що у Франції, професор Анук Гревін.

Під час заняття студенти аналізували рефлексії про роль менеджера та виклики, які поставлені перед ним у виконанні свого завдання. Через діалог, вправи і рольові ігри, аналізували різні стилі управління та їх наслідки на робочому місці. Поглибили свої знання з таких тем, як мотивація, оцінка, управління, автономії, влада, визнання. Також професор пояснювала, що таке праця і розповіла про характеристики особистісно-орієнтованого управління.

«Основною проблемою на сьогодні є те, що керівники втрачають контакт зі своїми підлеглими. Компанії надзвичайно зайняті своєю діяльністю і не спрямовані на своїх робітників», – пояснила професор Анук Гревін.

Для майбутніх економістів та менеджерів така інформація є неймовірно цінною. Професор ділилася зі студентами не лише результатами своїх досліджень, а й роботою своїх друзів-колег із Франції.

l 1012143

l 1012143 1

Лілія Мельник

Фото Вікторія Васильченко

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework