«Відданий справі» сенсей із Житомирщини: Радий, що Всевишній обрав для мене цей шлях. ВІДЕО

  Серед тих у Бердичеві, кому підбивати підсумки 2018-го і хочеться, і можеться, – сенсей Віктор Гуменюк. Удвічі знаковим виглядає той факт, що успіхи директор Житомирської обласної Федерації кіокушинкай карате Ояма здатен засвідчити як своїх вихованців, так і власні.

   Кінець листопада минулого року, зокрема, ознаменувався для Гуменюка та його учнів поїздкою до Києва – на відкриту першість Європи з кіокушин карате Ояма за участі 11 країн світу. У віковій категорії 12-13 років виступили наші Вадим Плесковський та Віктор Мельниченко, і за результатами поєдинків Вадим став переможцем першості, а Віктор – срібним її призером. Почесну бронзу змагань виборов у столиці ще один учень Гуменюка 16-річний Вадим Рущиць, передає trkvik.tv.

  Четвертим у квартеті бердичівських каратистів виступив сам Віктор Гуменюк. Виступив – і здобув на європейській першості ІІ місце серед ветеранів. Що сподвигло його особисто здати тест на «порох у порохівницях»? Вийшов на татамі – вважай, що вже володієш духом бійця, каже сенсей. Мабуть таки, той самий дух і сподвиг.

  Їх сенсей був на рівні, діляться учні Віктора Гуменюка. І додають: якби було по-іншому, хіба нагородили б його у Житомирі? Мова йде про ще одну приємну подію…

 Він саме вивчав Положення про чергову європейську першість (4 січня Гуменюк планує зустріти у Туреччині), як отримав дзвінок із Житомира: на тому кінці сповістили, що він – у списку нагороджених на церемонії відзначення кращих с.портсменів та тренерів Житомирщини-2018. Номінація, до якої потрапив Віктор Гуменюк, – «За відданість справі».

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш, trkvik.tv

 

 

Последнее изменение Среда, 02/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework