Мережу зворушила історія про водія маршрутки у Житомирі, який допоміг дівчині в інвалідному візку

  Мережу приємно вразив та зворушив приклад водія громадського транспорту, який допоміг їй увійти і вийти з маршрутного таксі.

   Деталі в дописі, який зробив користувач Сергій Кисельов:

  «Друзі! Дуже цікава та пізнавальна історія, яка мене, якщо чесно, то вразила! Сьогодні з дружиною та малою їхали з лікарні дитячої що на Шевченко, у маршрутці №53, на зупинці що напроти Олександра Пушкіна (Старий Бульвар),  з боку Дитячого Світу, в інвалідному візку сиділа молода дівчина, яка намагалась потрапити до салону маршрутки!!! Але в нас є багато осіб, бо людьми їх назвати не можу, яким вже за 65, да так штурмують чи маршрутки, чи тролейбуси, що за ними спезпризначенці не встигають, так майстерно атакувати будівлі! Вони зі своїми корочками так влітають у двері, аж торнадо закручують, ще не допетрили ще в люки та вікна влазити, що той візок на зупинці ледве сальто не зробив! Вразив водій, котрий вийшов до неї, ввічливо вибачився, якусь на середній двері металеву штукенцію, мабуть міні-пандус, відстібнув; та щоб їй було комфортно заїжджати,  ще й опустив правий бік МАЗу, мабуть повітря відкачав! Рівень якості обслуговування кардинально змінився, Євген Демчик, пан Манухін з паном Мосійчуком в цьому плані молодці, працюєте на відмінно!

  А зелений коридор до салону вже був за мною! Дуже ці старі на цю дівчину сварилися, що і так немає місця, а ти сюди їдеш... Я їм кажу, а куди їй у тролейбус, майте сумління! Ще вразило, що водій у дівчини питає: "Вам куди їхати, щоб я був напоготові?".  Каже дівчина: "до Сінного ринку, їду за продуктами".  Виходить, старим, які з куртками та дублянками мають вагу під 130-150 кг., то їм терміново потрібно щоб забити черево їхати на Сінний; а молодій дівчині, яка прикута до інвалідного візка, взагалі вже повинно бути нічого не потрібно! Під'їжджаючи до Сінного, ці "штурмовики" почали вилазити з МАЗу, водій знову вийшов, а інші "штурмовики" вже на марші, штурмувати, да так біжать, за 15 сек. забили маршрутку, як шпроти у банці; а дівчина, як сиділа у візку біля вікна, бачу що соромиться звернутись, я одному чоловіку за 65, кажу, ви не бачите що дівчина намагається виїхати, що має інвалідність, а Ви заважаєте. Він відповідає: "А я не виходжу!". Кажу: " А дівчині що робити, вона штовхатись не зможе?!". Я спочатку звернувся до людей,  щоб задумались, як цій дівчині виїхати! Декілька одразу зрозуміли та вийшли на зупинку, а чоловік з 7 стоять, як ті барани! Знову з водієм, вийняли пандус, спустили повітря, тоді допомогли дівчині заїхати! Вона нам з водієм подякувала та наголосила, що ми справжні, добрі люди!

  У людей чомусь губиться людяність, совістність!!! Прошу керівництво ЖТТУ, оголосити цьому водію подяку, преміювати водія та на загальних зборах висвітлити дану подію!) Додаю свій квиток, за яким Ви будете знати перевізника за кермом, що є справжнім реформатором транспортної системи м. Житомира! Справжній взірець!».

kd1101912 25

 

Последнее изменение Понедельник, 14/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework