У Житомирі впроваджують нову систему харчування для учнів початкових класів. ВІДЕО

  Примірне двотижневе меню сніданків для учнів початкових класів опублікували в департаменті освіти Житомирської міськради.


   Коштуватимуть такі сніданки 17,50: 8 гривень даватимуть з бюджету міста, 9,50 муситимуть доплатити батьки, - йдеться у сюжеті СК1.

   «Не обов’язково, наприклад, писати заяву одну на весь рік. Родина може визначити, що цей місяць вона, наприклад, харчує, інший – ні. Або в будь-який момент приєднатися до такої системи харчування. Ми будемо переходити на безготівкову форму розрахунку» – розповіла заступник Житомирського міського голови Вікторія Краснопір.

  Нагадаємо, попередньо, майже упродовж року діяла система за якою учні 1-4 класів могли обирати: легкий сніданок за 8 гривень, чи гаряча страва з батьківською доплатою в ще 8 гривень. З 14-го січня 2019-го такого вибору не буде: тільки гарячі сніданки. Профільна заступниця міського голови наголосила: приблизне меню погоджено Держпродспоживслужбою на відміну від попереднього, яке не забезпечувало норм харчування. Нові сніданки будуть забезпечувати норми на 90 відсотків.

 

Последнее изменение Вторник, 15/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework