На Житомирщині під час пожежі в оселі загинуло двоє громадян

  13 січня об 11:09 до Служби порятунку «101» смт Брусилів надійшло повідомлення про загоряння у приватному житловому будинку на одній із вулиць райцентру.

 

  Як згодом стало відомо, в оселі проживали 93-річна власниця із 67-річним сином. Чоловік мав проблеми зі здоров’ям та пересувався за допомогою палиці. Виявив загоряння сусід, який приходив допомагати по господарству. Того дня йому ніхто не відкрив двері, а у вікні він побачив сірий дим. Сусід одразу зателефонував родичам.

  По приїзду вони крізь вікно потрапили у веранду. Коли відкрили двері, в оселі спостерігалося сильне задимлення, зайти в середину було не можливо. Тоді родичі одразу викликали вогнеборців та повідомили, що там повинні знаходитися люди.

  На ліжку в одній із кімнат бійці ДСНС виявили загиблу літню жінку. В іншій, де й був осередок займання – там горіли ліжко та підлога, знайшли тіло чоловіка. Об 11:25 пожежу локалізовано, а об 11:33 ліквідовано.

  За попередніми даними, займання сталося через необережність під час куріння. Біля ліжка загиблого сина фахівці ДСНС знайшли цигарки та недопалки. Зі слів родичів, чоловік палив у ліжку. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.         

kd1601914 1

kd1601914 2

kd1601914 3

У ДСНС України в Житомирській області

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 16/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework