На Житомирщині верхівка сосни зламалася й впала на голову лісорубу

  18 січня страшна звістка надійшла з Чоповицької об’єднаної територіальної громади, зі Стримівщини. 44-річний місцевий житель разом із помічниками різав дерева у лісі. Верхівка сосни зламалася й впала на голову лісорубу.

 

  Сельчани, котрі працювали разом із постраждалим, викликали швидку, однак допомога лікарів не знадобилася. Отримані травми були несумісними з життям, чоловік помер, передає mn.zt.ua.

  Того ж дня до реанімаційного відділення малинської лікарні потрапив 24-річний житель Коростенського району. Лікарі, аби врятувати молодика, змушені були викликати нейрохірургів з області, адже пацієнтові довелося робити трепанацію черепа та ампутувати ногу. Працівники малинського відділення поліції узялися з’ясовувати, що сталося з постраждалим, однак чоловік губився у показах. Одна з версій, буцімто він, перебуваючи у Новаках, травмувався під колесами електрички, відтак свідки трагедії занесли його в електропотяг. Так він добрався до Чопович, звідки швидка привезла покаліченого у малинську лікарню. Пізніше молодик казав, що його штовхнули під поїзд. Тож правоохоронці нині з’ясовують, як сталася трагедія.

  20 січня вночі ще одна жахлива новина надійшла до працівників поліції від малинчанки. Жінка розповіла, напередодні її 39-річний чоловік повернувся від друзів, а через три години вона знайшла його повішеним.

  Правоохоронці, виїхавши до будинку померлого, з’ясували, у вішальника немає слідів насильницької смерті, тож припустили: чоловік сам вкоротив собі віку. Що підштовхнуло його накинути петлю на шию, лишається загадкою. Однак знайомі померлого подейкують, буцімто бідолаха полюбляв проводити час за ігровими автоматами. Не виключено, граючи в азартні ігри, він програв життя…

  Цей тиждень також розпочався із трагедій. У вівторок непоправне лихо сколихнуло Пристанційне. Місцевий житель тривалий час боровся із онконедугою. Однак, не стерпівши страшного болю і не захотівши бути тягарем для родини, застрелився.

Джерело: mn.zt.ua

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 26/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework