У Житомирі діє Університет людей поважного віку

  «Телефонне шахрайство». Такою була тема «Щотижневих діалогів», які відбулися в рамках Університету людей поважного віку, що діє в Центральній міській бібліотеці ім..В.Земляка. На перше у цьому році  заняття до слухачів завітали працівники  Управління забезпечення прав людини Національної поліції в Житомирській області аби поговорити про актуальне.

   Незважаючи на значний громадський резонанс та значну роз’яснювальну роботу, проведену правоохоронними органами і засобами масової інформації  щодо «телефонного шахрайства», цей вид злочину не втрачає поширення, а кількість постраждалих від нього, переважно  людей похилого віку,  не меншає. Саме тому працівники управління говорили зі своїми слухачами про  шахрайство через засоби телефонного зв’язку та інтернет і шляхи убезпечення себе від його негативних наслідків. Аби не постраждати від «мобільних аферистів» працівники управління окреслили присутнім  ряд правил, яких необхідно суворо дотримуватись. Слухачі задавали правоохоронцям запитання, ділилися своїми думками й сумнівами, і отримували необхідні поради від фахівців.

  «Щотижневі діалоги» з актуальних питань нашого життя відбуваються в  Університеті людей поважного віку при Центральній міській бібліотеці ім..В.Земляка, щосереди о 14.00.

Прес-служба міської ради

 Новини Житомира

   
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework