«Люда, дякую за доцю», - написав щасливий татусь на… чужому балконі в Житомирській області. ВІДЕО

  «Люда, дякую за доцю!», - такий напис у вівторок зранку з’явився на балконі Олександра Андрійовича, на будинку по вул. Здоров’я,2, що через дорогу від Центру Жінки.

 

  Асфальт вкрили сніги, тож щасливий татусь у такий спосіб, мабуть, вирішив подякувати коханій за народження доні. «Невдалий спосіб», - каже власник балкону, trkvik.tv.

  «Люда, дякую за доцю», - написав щасливий татусь на… чужому балконі

  По-різному реагують перехожі бердичівляни на напис, що з’явився на будинку: одні – вітають, інші – невдоволено хитають головами.

  Неоднозначно відреагували й дописувачі соцмереж на відповідне фото з написом. Є ті, які вітають вчинок новоспеченого татуся: «Які ви злі) У людини таке щастя) Дописали б збоку привітання))», а є й такі, які лають щасливого незнайомця: «На лобі зеленкою треба було написати… Вже давно космос освоїли, а від наскельних малюнків відвикнути не можете» тощо.

  Тим часом ми йдемо до Центру Жінки. Виявляється, днями тут народжували дві Людмили: одна – хлопчика, інша – дівчинку. Вітаємо Людмилу із появою на світ її другої донечки і запитуємо, чи це дійсно її так привітали, в особливий спосіб.

  Олександр Андрійович добра людина: серце відійшло – і він щиро вітає дівчинку.

  А ще чоловік радить молодому татусеві все ж прийти, витерти написане, бо ж, каже, інакше доведеться відповісти за хуліганський вчинок.

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework