×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники привітали своїх маленьких підшефних з Днем Святого Миколая

17 грудня у підшефному комунальному закладі «Денишівського навчально-реабілітаційного центру» Житомирської обласної ради відзначали День Святого Миколая.

Привітати діток зі святом приїхали і співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Для рятувальників це вже стало доброю традицією, адже починаючи з 2003 року вони стали тісно співпрацювати із дитячим будинком. Тому і цього року надзвичайники не знехтували можливістю навідати вихованців такого рідного їм закладу.

Наймолодшим дітям, які на момент приїзду гостей спали, працівник ДСНС, переодягнувшись у костюм Святого Миколая, поклали подаруночки під подушку. Деякі з малюків підглядали, а коли Миколай підходив до їхнього ліжечка одразу ж заплющували очі.

До кожного приїзду своїх шефів заклад готується заздалегідь. Протягом години театральний гурток «Веселкові барви» із села Піски Житомирського району подарували глядачам тематичну виставу про Святого Миколая. Усі присутні у святковій залі, не стримуючись, аплодували та підбадьорювали виступаючих.

По закінченню заходу кожен малюк отримав солодкі подарунки від шефів. Директор Денишівського навчально-реабілітаційного центру Галина Шпак, у свою чергу зазначила, що рятувальники – часті гості, вони навідуються сюди не лише у свята, але й коли дитячому закладу потрібна будь-яка допомога.

n 1812142072

n 1812142072

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework