У Житомирі з'явилося "диво-крісло", яке подорожує містом і допомагає відремонтувати ями на дорогах. ФОТО

  Звісно, це лише образно та умовно ми на звали цей матеріал. Але саме так можна описати ситуацію та історію з житомирським кріслом.  

 

  Лише вчора ми розповідали про крісло, яке з'явилося посередині дороги, прямо на проїжджій частині вулиці Домбровського в Житомирі.

  Але, як виявилося згодом, історія отримала своє продовження.  

  «Крісло-знак на вулицях Житомира отримало своє обличчя та одразу допомогло відремонтувати яму!», — зазначив в одній зі спільнот в соціальній мережі Фейсбук користувач Олександр Міщенко.

  За цим посиланням ви, шановні читачі, може переглянути фото й відео в публікації. Як можна з них судити, яму, на якій постояло диво-крісло, залатали. І саме крісло відіграло немало важливу роль в цій історії.   

  Отож, як бачимо, це те ж саме крісло, яке було й минулого разу. Воно, образно кажучи, почало подорожувати містом, житомирськими вулицями  і привертає увагу до жахливого стану житомирських доріг. Таким чином учасники, ініціатори акції закликають житомирян виносити старі меблі на дороги, аби звернути увагу керівництва міста на проблеми доріг.

  У свою чергу керівництво Житомирського ТТУ звернулося до заступника міського голови Дмитра

  Ткачука з приводу жахливого стану доріг в місті Житомирі. Про це на своїй Фейсбук сторінці повідомив очільник підприємства Євгеній Демчик.

  «Обратился к заместителю городского главы Дмитрию Ткачуку по поводу ужасного состояния житомирских дорог, в том числе где курсирует общественный транспорт.

  В данный момент ситуация выглядит, как замкнутый круг: мы чиним троллейбусы, они выезжают на дороги, ломаются и мы снова чиним троллейбусы.

  Не знаю, как еще обратить внимание Дмитрия Григорьевича к данной проблеме», — зазначив Євгеній Демчик.

kd070206 5

  Читайте також: Посередині дороги однієї із вулиць Житомира поставили...крісло. ФОТО

Читайте також: У Житомирі дороги зійшли разом зі снігом. ФОТО. ВІДЕО

kd070206 1

kd070206 2

kd070206 3

kd070206 4

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework