«Скутер коштує 78000 грн, ремонт дороги — менше»: Чому житомирянин не може пересуватися транспортом, що придбаний державою?

  Відео в мережі Фейсбук опублікував житомирянин Олександр.

   Чоловік розповів свою непросту ситуацію. Річ у тім, що державою житомирянину з інвалідністю був наданий скутер, аби спростити Олександру пересування містом. Але чоловік не може скористатися цим транспортним засобом, оскільки завадою цьому є жахлива якість житомирських шляхів, зокрема й у місцях та на вулицях, які Олександру найчастіше потрібно було б відвідувати.  

  «Доброго дня, пане міський голово і ваші заступники. Звертався до вас офіційно, але відповіді немає. Може, тут почуєте. Звертаюсь стосовно спуску до вулиці Мальованська - Набережна. Спуск в жахливому стані і без освітлення. Хоч будинки по одну сторону дороги, але мешкає на вулиці багато людей. Молоді сім'ї, інваліди, люди похилого віку. Багато молоді. Всі ходять однією дорогою. Взимку взагалі важко спуститися, чи піднятися. Слизько, перил немає, дорога в вибоїнах. Жодна служба державна, чи приватна не хоче їхати на виклики. Я людина з інвалідністю й під постійним наглядом лікарів, але через дорогу моє відвідування не завжди відбувається. І я такий не один. Через невиліковну хворобу 7-8 місяців, з 12, я не виходжу з дому. І от мені держава надала електроскутер, щоб я міг пересуватися хоча б три місяці на рік, але через покриття я не можу цього робити. Якщо й виїду, то довго скутер не витримає. Коштує він 78000 грн., і сплачувала за нього держава. Ремонт дороги коштує менше. Я, як і всі мешканці, хочемо жити в належних умовах. Мені дуже хочеться дивитися на те, як моє місто розвивається. Заради цього я готовий дійти до найвищої влади. Зверніть на нас увагу, будь-ласка», — зазначив в описі до відео житомирянин Олександр.

kd28021910 1

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 28/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework