×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відзначили кращих енергетиків області

Вже традиційно, щороку 22 грудня в нашій державі відзначається День енергетика. Незважаючи на професійне свято, фахівці продовжують працювати, аби щодня в оселях кожного жителя Житомирщини було світло, затишно і комфортно.

Сьогодні колектив ПАТ «ЕК» Житомиробленерго» із професійним святом привітали представники обласної влади – голова облдержадміністрації Сергій Машковський та голова обласної ради Віталій Француз.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У своєму виступі голова облдержадміністрації наголосив: «Енергетика – це потужна сила і злагоджений механізм, який ви щодня змушуєте працювати. Саме від кожного фахівця галузі залежить стабільне функціонування електромереж, а також сталий розвиток економіки і комфорт у побуті кожного громадянина. Бажаю всім енергетикам Житомирщини здоров’я, благополуччя та світа – не лише у ваших оселях, а й серцях».

Сергій Машковський подякував керівництву та працівникам ПАТ «ЕК» Житомиробленерго» за конструктивну співпрацю та злагоджену й скоординовану роботу під час ліквідації наслідків негоди, яка охопила Житомирщину 20 листопада. Нагадаємо, що тоді найбільше населених пунктів було знеструмлено у Червоноармійському, Володарсько-Волинському, Ємільчинському, Коростенському та Черняхівському районах. До усунення пошкоджень ліній електропередачі було задіяно 181 бригаду, 728 працівників та 261 одиницю машин і механізмів.

Кращі працівники енергетичної галузі Житомирщини були відзначені почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради.

n 2212142124

n 2212142124

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework