У Житомирі відбудеться благодійна акція «Для всіх стати всім»

  08 березня 2019 року об 11:00 в Житомирському облмуздрамтеатрі відбудеться благодійна акція «Для всіх стати всім». Акція пройде для 800 малозабезпечених родин міста та області.

  Акція проходить в рамках відзначення 16-ї річниці заснування Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі» та звітного концерту інтегрованого колективу «Гармонія and Сяйво», який є спільним проектом організації «Все робимо самі» та громадської організації «Діти сонця».

  Організатори благодійної акції: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» та БО «Благодійний фонд «ЛАВ».

  Акція проходить за підтримки : депутатів Житомирської міської ради – Любові Цимбалюк та Олександра Раковича, Людмили Кропивницької , а також ТОВ «Первоцвіт – Фарм» та ін.

  Основна мета благодійної акції: звіт перед громадськістю за пророблену роботу дитячою громадською організацією за 2018 рік; нагородження найактивніших дітей – членів дитячої громадської організації «Все робимо самі», звітний концерт інтегрованого колективу «Гармонія and Сяйво», куди входять діти з інвалідністю та діти з малозабезпечених родин.; роздача подарунків 800 родинам в рамках відзначення 16-ї річниці створення дитячої громадської організації «Все робимо самі».

  В програмі акції: виступ організаторів та гостей, нагородження дітей – членів громадської організації «Все робимо самі», святковий концерт від  інтегрованого колективу «Гармонія and Сяйво» та оперної Діви України Олени Гребенюк.

  Довідка: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» була заснована в 2003 році і діє до сьогоднішнього дня. За роки діяльності організація провела близько 800 благодійних акцій, 5000 тренінгів з соціальних проблем, надала допомогу близько 16000 родин. Організація створила на базі ЗОШ №7 творчу лабораторію для дітей з особливими потребами, встановила в тій же школі сучасний спортивний майданчик, а також створила клуб денного перебування дітей з особливими потребами спільно з Житомирським технологічним коледжем КНУБА. За минулий рік вдалось залучити і роздати допомоги на 2300 000 гривень.

  Організація має багато здобутків та перемог на конкурсах, фестивалях.

  Більш детальна інформація за тел. 096 468 17 65.

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 07/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework