«Стрибуча школа» Бердичева у дії: студенти злітають над Україною та світом. ВІДЕО

  Нікіта Анчис та Роман Петрук – схоже, імена цих двох юнаків (обидва – студенти Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права) час вносити до славної когорти успішних представників бердичівської «стрибучої школи» Лонського.

   Меншою мірою, на кількох останніх престижних юнацьких змаганнях, дует вихованців тренера Сергія Шеремета незмінно посідав перші два місця на п’єдесталі пошани.

   Взяли, було, приціл на чемпіонат України, що мав пройти у Сумах. Путівку на нього видавали на обласній першості, тож довелося для початку підкоряти на тій найвищі висоти. Роман приземлився на І місце, Нікіта – на ІІ-ге. У Сумах друзі та колеги помінялися місцями: 1,95 м, взятий Романом Петруком, приніс йому всеукраїнське «срібло», що ж до Нікіти, то він здобув «золото» та звання КМС.

  Знову таки, краще за решту однолітків (2002 р .н. і молодших) обидва підопічні Сергія Шеремета виступили у Львові – в юнацькому розділі престижного серед стрибунів у висоту «Меморіалу О. Дем’янюка». Вони навіть кінцеву висоту одну й ту саму взяли – 2,00 м. Далі від виступів відмовився Нікіта, а Роман заявив наступні 2,05 м. Планка тричі опинилася на землі, але І місце вже було за Петруком. Анчис здобув «срібло».

  Свій виступ у Львові Нікіта Анчис передчасно припинив не просто так: попереду у нього рахувалася поїздка на міжнародні змагання у Стамбулі – слід було поберегтися. 5 країн-учасниць, перші у житті змагання за кордоном – почуття, ділиться спортсмен, просто розпирали. Тоді він ще не знав, що у Туреччині залишить позаду майже усіх своїх суперників, а його зліт принесе йому почесне ІІ місце…

  Наразі у хлопців невеличкий перепочинок і планові тренування. Щодо найближчих перспектив, то тут вони різняться: Нікіта націлився здобути звання майстра спорту, Дмитро ж розраховує потрапити до Баку, де влітку має пройти Європейський Олімпійський юнацький фестиваль.

Репортаж Олександра Єжеля

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Четверг, 21/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework