На Житомирщині горіли будинки і трава

  Нещодавно, впродовж тижня, у місті Малині й районі сталося 18 пожеж.

  14 березня о 21 годині 30 хвилин вогонь лютував у місті по вулиці Барміна, де спалахнув приватний будинок. Викликали рятувальників сусіди, котрі вчасно побачили густий дим, що валив з-під даху.

  Як розповідають у Малинському МРВ УДСНС, причиною загоряння стала пошкоджена труба димоходу, котра тріснула на горищі. Господар того дня запалив камін, але не помітив проблему.

  Упоралися з червоним півнем лише опівночі. Вогонь знищив дах та пошкодив кімнату.

  16 березня внаслідок несправності пічного опалення горів будинок у пенсіонерки по вулиці Чкалова. На щастя, бійці ДСНС швидко приборкали вогонь, який проте встиг знищити частину даху.

  Минулої неділі близько 15-ої години з тієї ж причини горіла літня кухня у мік­рорайоні голопузівки. Дещо пізніше через спалювання сухої рослинності спалахнули два житлових будинки і господарські споруди на Стримівщині, а у ніч з 18-го на 19 березня палії трави спровокували пожежу у Чоповичах, де загорілися два сараї.

  Решта пожеж теж сталася через спалювання сухої рослинності, але вогонь лютував на відкритій місцевості. Найбільші площі знищені в Українці, де за тиждень вигоріли три гектари, у Білому Березі — гектар. У П’ятидуб, де вже немає жодного жителя, вогонь перекинувся з Київської області. Також горіли сміття та суха рослинність на околицях Малина, Йосипівки.

Олена Покровська, mn.zt.ua

 

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Среда, 03/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework