Нокаут від чиновників: на Житомирщині юні боксери готуються до чемпіонату світу по підвалах

  Майже рік минув від часу пожежі, яка залишила без даху над головою понад півтисячі юних спортсменів Житомирщини, але крім будівельного паркану за 1,5 млн грн досі нічого не зроблено: не готова навіть технічна документація.

   Обурені бездіяльністю міської влади мешканці Новограда-Волинського звернулися по допомогу до «СтопКору». Деталі – у сюжеті Наталії Дігтяр.

  «Ми готуємося в даний момент на чемпіонат світу в Ірландію, у нас немає умов, де займатися, ми зараз ходимо по підвалах займаємося, як в 90-ті роки», - розповідає президент федерації боксу м. Новоград-Волинський Леонід Плісак.

  Нагадаємо, в травні минулого року на Житомирщині майже вщент згорів Молодіжний центр. За словами слідчого, причина пожежі — навмисний підпал. Камери відеоспостереження ймовірного палія зафіксували, все ж підозрюваного й досі не знайшли.

  «Ми переконалися, що місцева влада бездіє і ігнорує це питання», - зазначає лінійний координатор ГО «Стоп корупції» Ігор Бондарчук, - «Ми будемо максимально робити все для того, щоб допомогти місцевим мешканцям і допомогти відновити дану культурну пам'ятку».

  Колишній міський голова Новограда-Волинського Микола Мартинюк пообіцяв взяти справу Молодіжного центру під особистий контроль: «Тут більше претензій до депутатів міської ради, які втретє відмовляються виділяти кошти на замовлення технічної документації. яЯ думаю, що сьогодні ця подія сколихне все місто, і це питання буде взяте на озброєння і на контроль всією громадою», - наголосив екс-мер.

  А «СтопКор» надалі стежитиме за розвитком подій навколо згорілого центру у Новограді-Волинському. Нові подробиці скандальної справи – у наступних випусках.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework