Не змогли домовитися: Провайдер поніс багатотисячні збитки через дії електрика ОСББ. ВІДЕО

  27 березня в прямому ефірі телепередачі «Відкрита Студія» телеканалу СК1 голови правління житомирських  ОСББ заявляли, що телекомунікаційна компанія не маючи дозволів та погоджень підключили своє обладнання у будинку.

  Як з’ясували — за допомогою кабелю подавалося живлення на обладнення провайдера з надання послуг кабельного телебачення та Інтернету. 25 березня після відключення без сигналу залишились сотні квартир у мікрорайоні. У компанії запевняють— про наміри встановити обладнання у багатоповерхівці попереджали завчасно. Директор телерадіокомпанії  показує дозвільні документи, - йдется у сюжеті СК1

  Доступ до будинку для працівників компанії провайдера надали  самі ж працівники ОСББ, запевняє керівник ТРК.

  Відповідно до законодавства України ОСББ та надавачі послуг кабельного телебачення та Інтернету мають сплачувати фіксовану суму за розміщення обладнання у будинках.

  Депутат Житомирської міської ради наголошує, що ОСББ мають укладати договори з провайдерами дотримуючись вимог Житлового кодексу.

  Проте  деякі голови правління ОСББ прописують у договорах суми у десятки разів більші.

  Аби відновити подальшу роботу компанії керівництво ТОВ ТРК «Телеінформаційні технології» вже звернулись до правоохоронних органів і представники провайдера запевняють, що понесли збитки на сотні тисяч гривень.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework