«Іноземці, мабуть, думають, що то — хіпі»: В одному з житомирських скверів "оселилися" безхатьки

  Тему того, що один зі скверів Житомира "облюбували" місцеві безхатьки, підняли самі ж житомиряни в мережі Фейсбук.

   Зокрема, користувачка вищезгаданої соціальної мережі, житомирянка Novik Irina‎ висловилася наступним чином з приводу цієї теми:

  «Житомир, сквер за "домом правосудия"- всем хочется жить в центре. Вот и эти бомжи там обосновались уже несколько дней, почти неделю. Гадят, не отходя от "лежбища", разбрасывают свои пожитки, остатки еды. Полицейских нет, ну, как всегда. Дворники, из-за их агрессивного поведения, боятся их трогать. ... Жаль, что люди могут скатиться до такого состояния, но еще страшнее, что после них можно подхватить любую инфекцию. Рядом гостиница, где живут иностранцы. Наверное, они думают, что это наши украинские хиппи). Но, те любили природу, а не инфицировали ее...».

  Наразі лишається сподіватися, що ситуація не лишиться без уваги і про неї заговорять більше як самі містяни, так і владні структури Житомира, адже ж не можна лишатися байдужим та лишати напризволяще таких знедолених людей, якими є багато хто з безпритульних людей, зокрема й в Житомирі. А вже те, яких обертів набере та як розвиватиметься ця проблемна історія — покаже час.04041813 2

   Довідка. Хіпі — міжнародний молодіжний рух,  який виник у 1965 році у Сан-Франциско в контексті лібералізації і демократизації традиційного суспільства, один з найяскравіших проявів контркультури, мав пацифістське забарвлення, справив істотний вплив на мистецтво, особливо на рок-музику, з ним пов'язані такі поняття, як сексуальна революція, психоделічна революція. Занепав на початку 1970-х років, перетворившись на одну із субкультур. Був одним із символів епохи. Його учасники називали себе «Поколінням квітів, Дітьми квітів, Love Generation».

 

 Новини Житомира

    

 

Последнее изменение Четверг, 04/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework