×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині перебуває 6073 вимушених переселенців

25 грудня відбулася селекторна нарада Міжвідомчого координаційного штабу із керівниками областей з питань тимчасового розміщення громадян України, які прибувають з окупованих територій та районів проведення АТО.

Головна мета заходу – розв’язання соціально-побутових та інших питань громадян, які прибувають зі Сходу України.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Участь у зібранні взяли перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, начальник Управління ДСНС України у Житомирській області Ігор Нікітчук та інші представники регіонального координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Житомирської області.

Станом на 24 грудня, за даними місцевих координаційних штабів, на території області залишається 143 об’єкти усіх форм власності на яких можливо розмістити 968 осіб. У більшості ці об’єкти – приватні домогосподарства у сільській місцевості, що мають пічне опалення.

В цілому на території Житомирської області вже прийнято та розміщено 6073 особи, з яких 5818 прибули з Донецької та Луганської областей, 255 – з АР Крим. З них 442 особи проживають в соціальних закладах, готелях, санаторіях. Зокрема, у санаторії «Тетерів» Коростишівського району - 224, у готелі «Житомир» – 118, спортивно-оздоровчому таборі «Олімпієць» – 49, готелі «Спортивний» – 30 та санаторії «Дениші» – 13. Решта вимушених переселенців розмістилася у родичів та близьких. Таких наразі налічується 5427 осіб.

n 2512142197

n 2512142197

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework