У Шодуарівському парку оновлять атракціони. ВІДЕО

  У Парку Шодуара вже працюють майже два десятки дитячих атракціонів. «Веселі гірки», «Літачки», «Оглядове колесо» підфарбували. Працівники комунального підприємства завершують благоустрій території. Влітку планують запустити оновлену ланцюгову карусель, яка минулоріч не працювала, — розповідають в адміністрації  підприємства.

  Атракціони до старту сезону готують працівники підприємства, - йдеться у сюжеті СК1.

  Окрім перевірки справності каруселей власними силами, атракціони оглядали контролюючі відомства. Зокрема, інспектори Управління Держпраці у Житомирській області.

  Після внесення змін до законодавства, планові перевірки техніки у парку проводитимуть раз на п’ять років. Відтак, нагляд за дотриманням технічних вимог атракціонів покладено на директора комунального підприємства «Парк», — констатує головний інспектор Управління Держпраці у Житомирській області. 

  У комунальному підприємстві запевнили, що каруселі справні та безпечні для катання дітей. А ось скільки років техніка у експлуатації не можуть сказати. Контролюючим органам також не відомий вік житомирських каруселей.

  Цього літа парк атракціонів планують поповнити. За кошти міста придбають нову карусель. Така ініціатива — проект-переможець «Бюджету участі» 2018 року. 

  «Атракціон сімейного типу називається «Лебеді». Кабіни у вигляді лебедів з двома посадковими місцями, буде 24 місця. Він розкручується по колу і по черзі підіймається кожна кабіна» — розповів заступник директора КП «Парк» Житомирської міської ради Юрій Рогозинський.

  У парку Шодуара розпочали реалізацію ще одного проекту громадських ініціатив — «Зелений лабіринт». Автор називає проект сучасним простором для молоді, який сприятиме розвитку логічного мислення. Локацію закінчують упорядковувати і незабаром представлять житомирянам.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework