Підсумки минулого тижня у цифрах: аерозольний газ та граната у школі

  Хабарники, масові заходи, добровільна здача зброї та 101 ДТП, - чим жила Житомирщина минулий тиждень. 

  Такими цифрами поділився на своїй сторінці у Фейсбук керівник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко.

 "- майже 60 масових заходів за участі близько 20 тисяч громадян. Для безпеки і порядку працювали майже 800 поліцейських та 100 нацгвардійців;

  - викриття 2 посадовців у хабарництві: керуючого філії «Житомироблавтодору», який вимагав та отримав 28 тисяч гривень хабара; начальника одного з управлінь мерії Житомира – 1000 $;

  - загалом надійшло майже 3,8 тисяч повідомлень, з них кожне 10 мало ознаки кримінальних правопорушень і кожен 5 з них розкритий.
  - закінчився місячник добровільної здачі зброї: здано майже 250 одиниць зброї та спецзасобів, 30 артилерійських снарядів різних калібрів, 3 протипіхотних мін, 4 ручних гранат та ще кілька сотень боєприпасів до різного виду зброї.

  Серед найбільш серйозних та резонансних подій:
  - 7 травня повідомлення з Коростишівського району про раптову смерть 43-річного жителя с. Стрижівки. Поліцією встановлено, що чоловіка побили двоє парубків. Від отриманих тілесних ушкоджень він і помер. Один з підозрюваних нині під вартою, інший – під цілодобовим домашнім арештом.

  - 6 травня у школі с. Зарічан Житомирського району двоє учнів розпилили аерозольний газ дратівливої дії. З будівлі було евакуйовано школярів та вчителів. Батьки малолітніх порушників притягнені до адміністративної відповідальності.

  - 10 травня у селищі Романові 5-класник приніс до школи учбову ручну гранату з від’єднаним запалом. Цей предмет вилучили поліцейські, які нині і розбираються, звідки у дитини небезпечний боєприпас.

  - 12 травня до дитячої обласної лікарні був госпіталізований 12-річний житель с. Зарічан Житомирського району. Поліцейські встановили, що потерпілий та його товариш, 2008 р.н., у ході гри та подальшого конфлікту почали кидатись камінням. У результаті один з них влучив в іншого, спричинивши перелом лобно-тім’яноі ділянки черепа.

  За тиждень на автошляхах Житомирщини зареєстровано 101 дорожньо-транспортну пригоду, 9 з них з потерпілими. Так, 9 громадян отримали тілесні ушкодження та 1 особа загинула.

  Поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів за цей період припинили майже 900 порушень Правил дорожнього руху, з них 55 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння", - йдетья у повідомленні.

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 13/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework