×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині набуває популярності купівля залізничних квитків через Інтернет

Понад 6 тисяч мешканців Житомирської області протягом 2014 року придбали залізничні квитки через ПриватБанк.

Більше не потрібно стояти в чергах, щоб купити квитки на потяг. Залізнична каса є не тільки на вокзалі, але і в будь-якому терміналі самообслуговування ПриватБанку.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно понад 900 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки, - про це повідомляє прес-служба Приватбанку

Також мешканці Житомирської області можуть купувати квитки на потяги в будь-який час на спеціальному сайті bilet.pb.ua і в Приват24, оплачуючи квитки пластиковими картками будь-яких українських банків.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через термінали самообслуговування ПриватБанку є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал.

ПриватБанк відкрив продаж квитків на додаткові поїзди та рейси, введені Укрзалізницею на період новорічних і різдвяних свят, в Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Одесу та Кам’янець-Подільський. Як повідомила прес-служба ПриватБанку, сьогодні у відділеннях, терміналах самообслуговування та на сайті bilet.pb.ua ще можна купити квитки на період свят і канікул, але кількість вільних місць на популярні туристичні напрямки зменшується з кожним днем.


n 3012142251

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Вторник, 30/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework